Over ons

onze geschiedenis

1974

In 1974 richten Jielis & Petra Versteeg de kwekerij op. Zij kweken dan aardbeien, witlof en chrysanten. Na een aantal jaren gaan ze over op de teelt van jaarrond fresia's.

1990-1998

In 1990 wordt de kwekerij een V.O.F. met de naam De Liesvelden. In 1998 wordt er meer uitdaging gezocht en gevonden in de teelt van een uitgebreid sortiment heesters en vaste planten.

2004

Sinds 2004 participeert Teunis in toenemende mate in de kwekerij. Het aantal soorten planten neemt af en we specialiseren ons meer in Helleborus en vaste planten in P12.  

2014

Eind 2014 wordt het nieuwe bedrijf in Poederoijen aangekocht waar we in de loop van 2015 naar toe verhuizen. We hebben ontzettend veel zin om hier aan de slag te gaan!

Kwaliteit

Fineselect

Sinds 2011 voeren wij het Fineselect label. De mooiste kwaliteit planten word verkocht met een goudstempel. Herkenbare, gegarandeerde kwaliteit!

Toegevoegde waarde

Per seizoen, variërend per product, bieden wij een mooi assortiment potten, manden en covers aan om het product kant en klaar af te leveren aan uw klant! Graag denken wij met u mee in uw wensen.

MPS-A+

Al jaren lang staan wij geregistreerd als MPS-A kweker, wat inhoudt dat we milieubewust kweken en onze gegevens registreren. Daarmee zijn onze milieuprestaties transparant. Sinds de nieuwe certificering in de zomer van 2015 zijn we zelfs MPS-A+ gecertificeerd!

waar wij voor staan

Jielis en Petra hebben de basis gelegd van een gezond bedrijf waarin met plezier gewerkt wordt. De liefde voor het vak hebben zij meegegeven aan hun kinderen. Zo hebben ze voor Teunis en Evelien een fundament gelegd om het bedrijf over te kunnen nemen, te verplaatsen en te vergroten.

Op de nieuwe kwekerij kunnen we de kwaliteit verbeteren, verkoopaantallen verhogen, efficienter werken en blijven voldoen aan de vraag van de markt.We zijn altijd op zoek naar visuele kwaliteits planten voor de niche markt. Naar planten waar vraag naar is door het onderscheidend vermogen. We streven daarin naar continuiteit. Onder het label Fineselect zetten we de topkwaliteit van onze producten op de markt. Herkenbare, gegarandeerde kwaliteit!

Wij creëren graag een werkplek waar ons personeel zich goed voelt en het hoogst haalbare in zichzelf naar boven haalt. Dit doen we mede door samen te werken in een gedreven team waarin we onze talenten delen met de ander. We gaan verantwoord om met de aarde en de mens. Om op een duurzame manier een prachtig product te telen. We zijn een betrouwbare handelspartner voor de retailers en willen graag dat de consument geniet van onze planten in en rondom het huis.

 

familie-versteeg